Buka ménu utama

Ramba Sihasur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipirok, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ramba Sihasur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSipirok

Citakan:Sipirok, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg