Buka ménu utama

Rambah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanah Tumbuh, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Rambah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanTanah Tumbuh

Citakan:Tanah Tumbuh, Bungo


Gnome-home.svg