Buka ménu utama

Rambong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bubon, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rambong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanBubon

Citakan:Bubon, Aceh Barat


Gnome-home.svg