Buka ménu utama

Rambong, Kota Bahagia, Aceh Selatan

Rambong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Bahagia, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rambong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKota Bahagia

Citakan:Kota Bahagia, Aceh Selatan


Gnome-home.svg