Buka ménu utama

Rambong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Timur, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rambong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Timur

Citakan:Woyla Timur, Aceh Barat


Gnome-home.svg