Buka ménu utama

Rambong Lop nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Madat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rambong Lop
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanMadat

Citakan:Madat, Aceh Timur


Gnome-home.svg