Buka ménu utama

Rambutan Masam, Muara Tembesi, Batanghari

Rambutan Masam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Tembesi, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Rambutan Masam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMuara Tembesi

Citakan:Muara Tembesi, Batanghari


Gnome-home.svg