Buka ménu utama


Rametuk (Drosophila melanogaster) mangrupa jenis laleur buah, kaasup kana filum Artropoda kelas Insekta bangsa Diptera, anak bangsa Cyclophorpha (pangelompokkan laleur anu pupa na aya kulit instar 3, mibanda jaw hooks), seri Acaliptrata (imago megar ku cara kaluar tina bagian interior pupa), suku Drosophilidae, jenis Drosophila melanogester di Indonésia aya antara 600 jenis, pulo jawa antara 120 jenis tina suku drosophilidae.[1]

ReferensiÉdit

  1. (id)Drosophila (diakses 4 Agustus 2015)