Buka ménu utama

Ramin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumpeh Ulu, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Ramin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanKumpeh Ulu

Citakan:Kumpeh Ulu, Muaro Jambi


Gnome-home.svg