Buka ménu utama

Rampa Jae, Padang Bolak, Padang Lawas Kalér

Rampa Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rampa Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak

Citakan:Padang Bolak, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg