Buka ménu utama

Ramunia nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pantai Labu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ramunia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanPantai Labu

Citakan:Pantai Labu, Deli Serdang


Gnome-home.svg