Randegan Wétan, Jatitujuh, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Randegan Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatitujuh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Randegan Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanJatitujuh




Gnome-home.svg