Buka ménu utama

Randegan Wétan, Jatitujuh, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Randegan Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatitujuh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Randegan Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanJatitujuh




Gnome-home.svg