Rawajati, Pancoran, Jakarta Kidul

Rawajati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Rawajati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanPancoran



Gnome-home.svg