Richard Wagner

Wilhelm Richard Wagner (gumelar di Leipzig, Jérman, 22 Méi 1813 – tilar dunya 13 Pébruari 1883 dina umur 69 taun) nyaéta saurang komponis , téorétikus musik, jeung panulis, tapi nu pangkakoncarana langkung karya operana. salah sahiji karya musikna nyaéta "Ride of the Valkyries" ti Die Walküre jeung "Bridal Chorus" ti Lohengrin.

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Citakan:Romantisisme


 

Citakan:Musikus-stub