Romanisasi (harpiahna hartina "hiji kagiatan pikeun ngarobih ka wangun Romawi") tapi perkawis ieu maksudna nyaéta hiji prosés alih aksara ti hurup non-Latin ka hurup Latin.


Nuvola apps bookcase.png