Buka ménu utama

Rombisan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Natas, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rombisan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanAek Natas

Citakan:Aek Natas, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg