Buka ménu utama

Rondaman nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Halongonan Timur, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rondaman
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHalongonan Timur

Citakan:Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg