Buka ménu utama

Ronggur Nihuta, Ronggur Nihuta, Samosir

Ronggur Nihuta nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ronggur Nihuta, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ronggur Nihuta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanRonggur Nihuta

Citakan:Ronggur Nihuta, Samosir


Gnome-home.svg