Buka ménu utama

Rubun Dunia, Kotarih, Serdang Bedagai

Rubun Dunia nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotarih, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rubun Dunia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanKotarih

Citakan:Kotarih, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg