Buka ménu utama

Rukam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Taman Rajo, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Rukam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanTaman Rajo

Citakan:Taman Rajo, Muaro Jambi


Gnome-home.svg