Buka ménu utama

Rumah Bundar, Ketambe, Aceh Tenggara

Rumah Bundar nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ketambe, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rumah Bundar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanKetambe

Citakan:Ketambe, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg