Buka ménu utama

Rumah Deleng, Bangun Purba, Deli Serdang

Rumah Deleng nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Purba, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rumah Deleng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBangun Purba

Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang


Gnome-home.svg