Buka ménu utama

Rumah Kampung, Lawe Alas, Aceh Tenggara

Rumah Kampung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Alas, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rumah Kampung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Alas

Citakan:Lawe Alas, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg