Buka ménu utama

Rumah Luar, Tanoh Alas, Aceh Tenggara

Rumah Luar nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanoh Alas, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rumah Luar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanTanoh Alas

Citakan:Tanoh Alas, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg