Runtuyan Jalur Kareta api di Jepang

Runtuyan jalur kareta api di Jepang nyaéta jalur kareta api nu aya di Jepang dumasar kana alpabet.

Runtuyan Jalur Kareta api di Jepang
#, A ka I J ka P R ka Z

Tempo ogéÉdit

Photo-photoÉdit

These modes of transport are all classified as railway in Japan.

These are not classified as railway in Japan, thus not covered in this article.