Buka ménu utama

Runtuyan Jalur Kareta api di Jepang

Runtuyan jalur kareta api di Jepang nyaéta jalur kareta api nu aya di Jepang dumasar kana alpabet.

Runtuyan Jalur Kareta api di Jepang
#, A ka I J ka P R ka Z

Tempo ogéÉdit

Photo-photoÉdit

These modes of transport are all classified as railway in Japan.

These are not classified as railway in Japan, thus not covered in this article.