Buka ménu utama

Rura Julu Dolok, Sipoholon, Tapanuli Kalér

Rura Julu Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipoholon, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rura Julu Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipoholon

Citakan:Sipoholon, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg