Buka ménu utama

Rura Julu Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipoholon, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rura Julu Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipoholon

Citakan:Sipoholon, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg