Sédong, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia

Sédong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sédong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.09

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit