Pikeun resénsi sastra weda dina agama Hindu, tempo Sakha (weda)
Lokasi Républik Sakha di Rusia

Sakha mangrupa ngaran Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu mibanda lega wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupa subjék panggedéna di Rusia. Populasina nyaéta 949.280 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Yakutsk.

Sakha Yakutia rep.png
Bandéra Sakha
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg