Sarampah nyaéta sebutan pikeun méh kabéh nu sok dipaké dadampar dampal suku jelema jero leumpang, contona selop, bakiak, tarumpah, sendal, gamparan, sapatu, jrrd.[1]

RujukanÉdit

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.