Sasagaran, Kebon Pedes, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Sasagaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kebon Pedes, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Sasagaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKebon Pedes