Buka ménu utama

Seberang, Pesisir Bukit, Sungai Penuh

Seberang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pesisir Bukit, Kota Sungai Penuh, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Seberang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaSungai Penuh
KacamatanPesisir Bukit

Citakan:Pesisir Bukit, Sungai Penuh


Gnome-home.svg