Buka ménu utama

Sebertung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sirapit, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sebertung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSirapit

Citakan:Sirapit, Langkat


Gnome-home.svg