Buka ménu utama

Sebukar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sitinjau Laut, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Sebukar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanSitinjau Laut

Citakan:Sitinjau Laut, Kerinci


Gnome-home.svg