Buka ménu utama

Securai Selatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Babalan, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Securai Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanBabalan

Citakan:Babalan, Langkat


Gnome-home.svg