Buka ménu utama

Segarajaya, Tarumajaya, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Segarajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Segarajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya



Gnome-home.svg