Buka ménu utama

Segaramakmur, Tarumajaya, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Segaramakmur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Segaramakmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya



Gnome-home.svg