Buka ménu utama

Segene Balik, Kute Panang, Aceh Tengah

Segene Balik nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kute Panang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Segene Balik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKute Panang

Citakan:Kute Panang, Aceh Tengah


Gnome-home.svg