Buka ménu utama

Segeran Kidul, Juntinyuat, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Segeran Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Segeran Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJuntinyuat




Gnome-home.svg