Buka ménu utama

Sei Apung Jaya, Tanjung Balai, Asahan

Sei Apung Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Balai, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Apung Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanTanjung Balai

Citakan:Tanjung Balai, Asahan


Gnome-home.svg