Sei Apung Jaya, Tanjung Balai, Asahan

Sei Apung Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Balai, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Apung Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanTanjung Balai

Citakan:Tanjung Balai, Asahan


Gnome-home.svg