Buka ménu utama

Sei Bamban Estate, Sei Bamban, Serdang Bedagai

Sei Bamban Estate nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bamban, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Bamban Estate
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Bamban

Citakan:Sei Bamban, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg