Buka ménu utama

Sei Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Hilir, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Hilir

Citakan:Panai Hilir, Labuhanbatu


Gnome-home.svg