Buka ménu utama

Sei Buluh, Sei Bamban, Serdang Bedagai

Sei Buluh nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bamban, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Buluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Bamban

Citakan:Sei Bamban, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg