Buka ménu utama

Sei Kamah I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Dadap, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Kamah I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Dadap

Citakan:Sei Dadap, Asahan


Gnome-home.svg