Sei Kepayang Kanan, Sei Kepayang, Asahan

Sei Kepayang Kanan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Kepayang, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Kepayang Kanan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Kepayang

Citakan:Sei Kepayang, Asahan


Gnome-home.svg