Buka ménu utama

Sei Kera Hilir I, Medan Perjuangan, Medan

Sei Kera Hilir I nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Perjuangan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Kera Hilir I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Perjuangan

Citakan:Medan Perjuangan, Medan


Gnome-home.svg