Buka ménu utama

Sei Kera Hulu, Medan Perjuangan, Medan

Sei Kera Hulu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Perjuangan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Kera Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Perjuangan

Citakan:Medan Perjuangan, Medan


Gnome-home.svg