Buka ménu utama

Sei Lama nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simpang Empat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Lama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSimpang Empat

Citakan:Simpang Empat, Asahan


Gnome-home.svg