Sei Litur Tasik, Sawit Seberang, Langkat

Sei Litur Tasik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sawit Seberang, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Litur Tasik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSawit Seberang

Citakan:Sawit Seberang, Langkat


Gnome-home.svg