Buka ménu utama

Sei Litur Tasik, Sawit Seberang, Langkat

Sei Litur Tasik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sawit Seberang, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Litur Tasik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSawit Seberang

Citakan:Sawit Seberang, Langkat


Gnome-home.svg