Buka ménu utama

Sei Mati nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Labuhan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Mati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Labuhan

Citakan:Medan Labuhan, Medan


Gnome-home.svg